Środa, 13 grudnia 2017 – wg. logistyka

Dzień zaczął się u każdego w różnych godzinach, przez to, że każdy miał inny czas pracy. Każdy z nas zjadł śniadanie i z uśmiechem pojechał do pracy. Po skończeniu pracy mieliśmy okazję pozwiedzać piękne miasto – Parma. Byliśmy na bardzo interesujących zakupach. Poznaliśmy bardzo dużo ciekawych i przyjaznych osób. O 19.15 spotkaliśmy się na dole u recepcji i omawialiśmy co porabialiśmy w ten dzień, co było ciekawego. Później, o 19.30 mieliśmy świetną kolację. Na pierwsze danie mieliśmy pastę z mięsem, sosem i serem Parmezanem, a na deser mieliśmy owocowy salat. Wszystko było bardzo smaczne. Po kolacji mieliśmy czas wolny, gotowaliśmy się do dnia przyszłego.

Lupyr Vitalii
Władysław Klimczuk